Gucci лансира нова колекция парфюми Flora Garden Collection

Gucci Flora Garden Collection perfumeПрез пролетта елитната дизайнерска къща Gucci ще пусне на пазара нова колекция от пет парфюма, вдъхновени от успешния аромат Flora by Gucci. Новата селекция ще покажe как една съвременна жена може да изрази своята индивидуалност и емоции с различен нюанс на парфюма си.

Първият аромат в Gucci Flora Garden Collection е Gorgeous Gardenia. Връхните нотки са круша и боровинки, следва бялата гардения, а в основата са пачули и акорди на кафява захар.

Гучи Gracious Tuberose е харизматично съчетание от връхни нотки на виолетки и круша, тубероза, портокалов цвят и роза в средата и бял кедър в основата.

Glamorous Magnolia от пролетната колекция парфюми Gucci завладява първо с аромати на фрезия, зелени листа и цитрус, после омайва с магнолия и божур, а накрая задълго остават миризмата на мускус, санталово дърво и горещ шоколад.

Generous Violet се изгражда от виолетки и ирис.

Петият елемент в колекцията Flora Garden носи името Glorious Mandarin. Композицията е с връхни нотки на божур и манадрина, средни акорди на жасмин и пина колада, и основа от бял мускус и амбра.

Флаконите от колекцията Flora Garden Collection са реплика на познатото шишенце на парфюма Flora by Gucci. Прозрачните флакони разкриват различен цвят на всеки от парфюмите – розово, зелено, синьо, виолетово и жълто, който подчертава водещият аромат във всяка композиция