Кои е-джаджи ни помагат да пътуваме комфортно?

Много хора, които често пътуват, изпитват носталгия по дома, защото там са обградени от неща, които им осигуряват комфорт. Всяко нещо обаче, си има малък двойник в света на технологиите и лесно може да се набави, за да бъде пътешествието наистина приятно.

elektronni chetci knigi

Image: amsfrank

С наближаването на Коледа и Нова година, е добре да съчетаем изненадата с полезното когато купуваме подаръци за нашите приятели и роднини, а пък и за нас самите.

Таблетният компютър, съчетава достъп до електронна поща, интернет и същевременно е електронен четец за книги и вестници. Той става все по-актуален не само заради достъпността на цените на устройството, но и поради непрекъснато увеличаващият се брой дигитални книги. С него обработваме, качваме и сваляме видео и снимки с перфектно качество.

GPS навигацията е много полезна, когато пътуваме с автомобил. Разбира се, ако човек, кара супер луксозна кола, трябва да се насочите към нещо друго, защото возилото му сигурно има вграден sat nav.

Компактен, но прецизен в детайлите фотоапарат, също е перфектен подарък за приятел или познат, който пътува много и иска да запечати всички забележителности, които посещава.

Универсалното зарядно е сред най-необходимите неща за хората, които пътуват често

Един от най-подходящите подаръци за авантюрист, който съчетава пътуването със спорта или за бизнесмен, е ръчен часовник с отчитане на световно време в 48 големи градове и райони, осветление на циферблата, дигитален компас и водоустойчивост.