Дългите разговори по GSM ще са по-изгодни

telefonni razgovori
Image: JonJon2k8

Нови тарифни планове за по-евтини разговори, текстове съобщения и интернет в мрежите на година Виваком и Мтел ще са достъпни от 1 септември 2011.

М-Тел” пуска два нови тарифни плана M-Tel ACTIVE и M-Tel ACTIVE+. с безплатни минути, SMS-и и средна цена за разговорите към всички мрежи от 5 стотинки. Предложенията предвиждат 600 или 200 безплатни минути към всички национални мрежи; неограничени разговори с един любим номер, до 200 безплатни SMS-a и мобилен интернет на цена от 10 стотинки за мегабайт. След изчерпване на уговорените минути, разговорите струват по 0.29 лв. на минута, а SMS – 0.14 лв. Месечните такси съответно са 19,90 лв. и 29,90 лв. с ДДС. Промоцията е в сила до 9 октомври и е обвързана със сключване на договор.

Виваком” дава възможност потребителят на телекомуникационни услуги сам да определи параметрите на плана си VIVA free според нуждите му. Допълнителна екстра е правото на клиента всеки месец да променя детайлите. Другата добра новина е, че промоциите не са обвързани с договор. Контракт може да бъде сключен само в случай, че потребителят желае субсидия от оператора за купуването на мобилен телефон,

Виваком лансира предложението си с комплект от 18 опции. Собственикът на мобилен телефон трябва да активира минимум две от тях, които могат да се съчетаят в пакети на цени от стартиращи от 3,90 лв. Разговорите към всички оператори в страната извън включените минути ще се таксуват по 0,25 лв. Клиентите могат да се откажат от услугите на мобилния оператор с 30-дневно предизвестие без неустойки.