Гид в света на универсалните подаръци

kak da izbera podaruk
Image: najeebkhan2009

Големите събития често ни сварват неподготвени, а за малките не оставяме достатъчно време. Колко от нас са отлагали до последния момент покупката на подарък за познат или колега? В такива ситуации на помощ идва списъкът на универсалните подаръци, които са подходящи за мъже и за жени, за познати или за хора, с които работим. Това е четиво за възрастни, не поради нецензурно съдържание, а поради факта, че правилата за подаръците не важат за света на тийнейджърите и децата.

Цифрови фоторамки

Цифровата фоторамка е автоматичен фотоалбум, в който главен герой може да е притежателят му, хоби или просто красиви пейзажи. Най-атрактивното при тях е слайдшоуто. При доста модели има музикален фон, часовник, календар, аларма. Цифровата фоторамка е стилен и престижен предмет. Подарявайки го, ще спечелите приятел.

Класически фоторамки

Броят на любителите на този традиционен предмет за интериора на дома и офиса е учудващо голям. Ревностните почитатели а романтиката за нищо а света не биха се отказали от него. Фоторамката е подходящ подарък както за мъже, така и за жени.

Фотоалбуми и кутии за снимки

Фотоалбумите и кутии за снимки са подарък в ретро стил. Винтидж предметите са изключително актуалани, така че такъв подарък е уместен за всякакви случаи.

Златни картини

Златни банкноти в рамка? Звучи престижно, особено на фона на растящите в пъти цени на благородния метал. Репродукциите на български лев, евро, долар, кораб, лъв са покрити с 24-каратово злато. Това е подарък за хора, които искаме да уважим, да впечатлим със стил и блясък и да оставим дълготрайни спомени.

Восъчни печати

Восъчните печати са специален, индивиуализиран подарък. Те може да са с буквата на човека, на когото ще ги поднесете или с някой от символите на щастието, благоденствието и мъдростта.

Вино

Бутилката вино е наистина универсален подарък, защото винаги влиза в употреба. Няма как да сгрешите с този избор, независимо дали човекът на който подарявате гроздовата напитка харесва конкретния сорт вино.