Бижута за началото на учебната година? Да, защото сега е актуално да си екстравагантен!

bijuta za uchilishte
Image: InExtremiss

Началото на учебната година винаги е вълнуващо, защото има толкова летни тайни и приключения за споделяне. Дали тийнейджърът ще стане звезда за цялата година или незабелязан елемент, зависи от първото впечатление и от начина, по който изглежда. Бижуто е аксесоар, който ще със сигурност ще прикове погледите на всички.

Номер едно по атрактивност е пиърсингът. Бижутерията за тяло може да бъде от различни метали, силикон, пластмаса. Изборът на материал е специфичен за всеки човек – това, което е съвместимо с кожата на един, е неприемливо за друг. Медицинската стомана обаче създава много ефект и нула проблеми. Като се има предвид, че от есента обличаме повече дрехи, пиърсингът , за да е видим, трябва да бъде сложен на носа, ушите, веждите, бузите, езика, устните.

Обикновените класически обици също могат да привлекат вниманието на класа. През есенно-зимния сезон на мода ще са големи халки и висящи бижута за уши. Кодът на модата: масивни форми и комбинации от материали, важи и за синджири, висулки, гердани, колиета, пръстени, гривни. Съчетавайте метал с други материали като дърво и кожа. Комбинацията от метал с камъни, карбон, титан, керамика и смола също допринася чара на модерната бижутерия.