Колекция кристални бижута Swarovski е вдъхновена от „Карибски пирати”

Най-големият производител на кристална бижутерия Swarovski и водещата филмова компания „Дисни” си сътрудничат за едновременна премиера на третия филм от пиратската поредица “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” и бижутерийна колекция. Очаква се касовата лента и колекцията на Сваровски да се появят в края на май.

Това не е първата бижутерийна линия на Swarovski , вдъхновена от киното. Австрийската компания за кристални бижута представи специален дизайн и за филма „Алиса в страната на чудесата”. Новите кристални украшения ще представляват реплики на бижутата на герои от филма „Карибски пирати”. Главните роли ще бъдат изпълнявани от актьорите Джони Деп и Пенелопе Круз.

Символите на специалната колекция Swarovski са – черни перли, черепи, мечове. Те украсяват висулки, колиета, кръстове, пръстени, гривни.

Линия “Angelica” Swarovski носи името на главната героиня. Swarovski включва в нея на позлатен синджир висулка-кръст , висулка-меч, драконов пръстен, колие-компас.

Колекцията “High sea” Swarovski съдържа и гривна, освен останалите бижутерийни модели. Те са украсени със зъби от акула, компас, съобщение в бутилка.

Линията „Черната перла” Swarovski е вдъхновена от капитан Джак Спароу и неговия мистичен кораб. В колекцията са използвани моряшки елементи като котва и въже. Те са модели, както за висулка, така и за колие, пръстен, обици.

Черепи и саби е тема на отделна колекция Swarovski. Тези символи украсяват пръстени, твърди гривни и висулки с изчистен, унисекс дизайн.